KODA- KÖY OKULLARI DEĞİŞİM AĞI ile YAPTIĞIMIZ KAMPANYA-2021 

‘Zürafa Dili Okulu’, Şiddetsiz İletişim – Barış Dili temalı eğitimler, materyal ve içeriklerin paylaşılacağı öğretmen, öğrenci ve ebeveynlerin buluşma adresi olarak kurulmuş bir platformdur.

Zürafa Dili Okulu Platformu olarak, KODA – Köy Okulları Değişim Ağı aracılığıyla Türkiye’nin 16 farklı bölgesinden (Ağrı, Aydın, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, İzmir, Malatya, Mardin, Muğla, Muş, Şanlıurfa-Birecik, Harran, Siverek, Siirt, Van) 500 ilkokul öğretmenini, Türkiye’de Barış Dili temalı ilk Türkçe kitap olan ‘Zürafa Dili Okulu’ kitabı ve eğitim  atölyeleri aracılığı ile ‘Barış Dili – Şiddetsiz İletişim’ ile tanıştırmak üzere düzenlediğimiz kampanyaya desteğiniz için çok teşekkür ediyoruz.

Eylül – Kasım 2021 arasındaki bu kampanyaya şu ana kadar 39 bağışçı katılaraktoplamda 180 öğretmene desteğini sundu.

Kampanya hedefimiz olan 500 öğretmen hedefimizi tutturamamış olsak da yolumuza devam etmeye ve adım adım hedefimize ulaşmaya niyetliyiz.

İlk etapta Mardin, Muğla, Muş, Şanlıurfa-Birecik, Şanlıurfa-Harran,Van ve Gaziantep bölgelerindeki 30’ar kişi olmak üzere 180 öğretmenimize öncelikle ‘Zürafa Dili Okulu’ kitabımızın gönderimlerini gerçekleştirdik. Sonrasında kitapları okuyan öğretmenlerimizi ‘Zürafa Dili Öğreniyorum.’ Online atölyesine davet ederek 2 buluşma gerçekleştirdik. Bu atölyelerde öğretmenlere, ‘Zürafa Dili’ni sınıflarında öğrencileriyle birlikte nasıl uygulayabileceklerini aktardık.

Zürafa Dili Okulu Kampanyası’na desteğiniz şimdilik 180 köy ilkokulu öğretmeninin ve etki alanına giren 3000’den fazla öğrenci ve ebeveynin hayatını değiştirebilir.

Bundan böyle siz de ‘Zürafa Dili Okulu Platformu’nun bir üyesi oldunuz. Instagramdaki @zurafadiliokulu ve @peacelanguagecenter hesaplarımızı takip ederek bizden haberler almaya ve destek olmaya devam edebilirsiniz.

Toplumsal barışı inşa etmek için hep birlikte attığımız bu adımda bizimle birlikte olduğunuz için tekrar teşekkür ediyoruz.

Sevgi ve Sağlıcakla,

Sezer AKSOY

PEACE LANGUAGE CENTER/
ZÜRAFA DİLİ OKULU PLATFORMU

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Shopping Cart
  • Sepetiniz boş.